I det fynske folks tjeneste

Odense lover græs til tiden

Odense Kommune lover sæsonstart til tiden for sportsklubberne. En fejl i udbudsmateriale forsinker en permanent løsning, men kommunen vil indgå midlertidige kontrakter.

Sagen handler om, hvem der skal vedligeholde kommunens boldbaner.

I forbindelse med en ny licitation har der vist sig at være fejl i udbudsmaterialet. Så nu skal der laves nyt udbudsmateriale

Odense Kommune meldte i weekenden ud, at man først forventer at have det klar om et par måneder.

Har skabt usikkerhed

Det har skabt usikkerhed om banerne vil være klar til turneringsopstarten i april, og om den derfor må udskydes.

Men Lene Holm, kontorleder i Odense Kommune for Park & Natur, forsikrer i dag mandag DBU Fyn, at kommunen forventer at indgå midlertidige kontrakter med andre, der kan håndtere banevedligeholdelsen i kommunen, indtil en mere permanent aftale er på plads.

Ændrer ikke turneringsplan

Hos DBU Fyn ser man positivt på den udmelding:

- Vi har en god dialog med kommunen. De har forståelse for klubbernes og DBU Fyns bekymringer i forbindelse med den verserende sag, og vi har tiltro til, at Odense Kommune sikrer, at banevedligeholdelse ikke bliver en udfordring for sæsonopstarten. Fra DBU Fyns side vil vi følge sagens udvikling løbende, så klubberne kan være trygge ved, at der bliver taget hånd om de udfordringer, der eventuelt måtte opstå, siger administrationschef Bo Blankholm fra DBU Fyn til DBUFyn.dk.

På baggrund af Odense Kommunes udmeldinger fortsætter DBU Fyns turneringsplanlægning uændret.