Odense Lufthavn i luften med ny hjemmeside

Odense Lufthavn er i luften med ny hjemmeside, hvor det også er muligt at booke ferierejser.

Charterferier fra Odense Lufthavn kan nu bookes www.odense-lufthavn.dk.

Og der er nu flere destinationer end nogensinde før: Toscana, Bezier, Biscayen, Mallorca, Kreta, Skiathos, Thassos, Korfu, Kroatien og Bulgarien.

101 afgange

Odense Lufthavn har i år hele 101 afgange i perioden fra 23. april til 22. oktober.

Det betyder, at der i snit er ca. 4 afgange om ugen, i højsæsonen hver dag, nogle dage 3 afgange om dagen.

- Vi er rigtig glade for at kunne præsentere et program i år, som giver fynboerne og alle andre i nærheden så mange muligheder for at flyve sydpå og nyde foråret, sommeren og det tidlige efterår, siger Peter J. Høgsberg, der er nyudnævnt Lufthavnschef i Odense Lufthavn.

Gratis P-pladser

Odense Lufthavn har siden 2006 haft afgange sydpå. I dag er udbuddet steget betydeligt, og lufthavnschefen håber, at denne udvikling fortsætter.

- Uanset, om man bor i Odense, Munkebo, Nyborg, Assens, Bogense, Ejby, Kolding eller et helt ottende sted, så er det nemt og hurtigt at komme til Odense Lufthavn og starte sin ferie her. Der er gratis P-pladser lige ved døren. Det er en lille lufthavn, så alting er ikke så stort, og man skal derfor ikke trave flere kilometer fra sin bil, for at få en kop kaffe eller for at tjekke sin bagage ind. Så oplevelsen af bare at glæde sig til at komme på ferie og koncentrere sig om netop det, er fuldkommen i fokus, når man flyver herfra, siger Lufthavnschef Peter J. Høgsberg fra Odense Lufthavn.

www.odense-lufthavn.dk

Oversigt

    Oversigt