Odense pligtsejrer og haler ind på topholdet

Odense Håndbold ligger sig alene på andenpladsen efter en sikker hjemmesejr over Skanderborg.

Odense Håndbold sørgede for den forventede hjemmesejr, da Skanderborg mandag aften besøgte Fyn i kvindernes håndboldliga.

På hjemmebane sejrede Jan Pytlicks tropper med 31-26 efter pausestillingen 15-12.

Det var Odenses femte sejr i syv ligakampe, hvilket rækker til ti point og en andenplads.

Team Esbjerg har lagt sig i spidsen med maksimale 12 point efter at have vundet de seks første kampe.

Mandagens tabende hold fra Skanderborg har to point for syv kampe.

Det undertippede udehold var foran 1-0 og 7-6, men så tog Odense teten med fire mål i træk til favoritføring 10-7.

Cirka ti minutter senere var forspringet stadig på tre mål, da spillerne gik til pause.

Efter denne var spændingen snart forduftet, da Odense ramte en ny stime og vekslede 18-14 til 21-14 efter syv minutter.

Stine Jørgensen havde været toneangivende og blev siden kampens topscorer med seks mål, men i kampens sidste del meldte Ingvild Bakkerud sig ind med tre mål på stribe, så Odense kom foran 28-20 med otte minutter tilbage.

Derefter fik Skanderborg lov til at pynte lidt på stillingen, så nederlaget blev begrænset til fem scoringer.