I det fynske folks tjeneste

Odense-rådmand skal gøre seerne klogere på dansk politik

Den snart forhenværende rådmand Steen Møller bliver en del af det politiske kommentator-panel i programmet Politik og Spin på TV 2/Fyn.

Odense-rådmand Steen Møller (K), som forlader byrådet med årsskiftet, bliver tilknyttet TV 2/Fyn som politisk gæstekommentator.

Dermed bliver Steen Møller en del af gæste-korpset, som i forvejen består af tidligere partiformand og minister Annette Vilhelmsen (SF), tidligere minister Carsten Hansen (S) og forhenværende amtsborgmester Poul Weber (V)

Steen Møller skal være med i det politiske magasin Politik og Spin, som har til formål at belyse politiske processer, skære igennem den politiske dagsorden og afdække, hvad der i virkeligheden foregår i dansk politik.

Vi er glade for, at Steen Møller har sagt ja til at dele ud af sin politiske viden og indsigt. 

Jesper Buch, TV 2/Fyn

- Vi er glade for, at Steen Møller har sagt ja til at dele ud af sin politiske viden og indsigt. Han har stor kommunalpoltisk erfaring, og det får vi brug for i efteråret, hvor der skal være valg til kommuner og regioner, siger TV 2/Fyns politiske kommentator Jesper Buch.

Steen Møller får sin debut som gæste-kommentator tirsdag aften, hvor der skal være fokus på partiernes formkurve på Fyn i kølvandet på den helt aktuelle  prognose over mandaternes geografiske fordeling udarbejdet af professor Kasper Møller Hansen for Altinget.dk.

TV 2/Fyn har i øvrigt planer om en række særudgaver af Politik og Spin i ugerne fra efterårsferien og frem til efter kommunalvalget, hvor Jesper Buch og samfundsredaktør Jakob Risbro i anledning af kommnalvalget  vil kommentere på lokale og regionale politiske emner.

Politik og Spin sendes hver tirsdag klokken 18.30 på TV 2/Fyn Nyhedskanalen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.