Odense-rådmand ramt af hjerneblødning

Rådmand Jan Boye er indlagt med en hjerneblødning. Hans tilstand er kritisk.

Den Konservative rådmand for By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune Jan Boye er fredag blevet indlagt med en hjerneblødning på Rigshospitalet, og hans tilstand er særdeles kritisk.

Jan Boye var til møde i København fredag eftermiddag, da han blev ramt af hjerneblødningen.

- Vores tanker går til Jan og hans nærmeste familie, siger næstformand i By- og Kulturudvalget Steen Møller.

Jan Boye er 49 år. Han var borgmester i Odense mellem 2006 og 2009 samt amtsborgmester på Fyn i perioden indtil 2006.

Dansk Håndbold Forbund i chok

Jan Boye har haft en lang karriere som håndbolddommer, og i juni i år blev han valgt til formand for Dansk Håndbold Forbund.

- Meddelelsen om Jan Boyes tilstand har chokeret hele Dansk Håndbold Forbund, siger DHF's generalsekretær Morten Stig Christensen.

- Jan er et ekstraordinært aktivt menneske med mange bolde i luften, så nyheden om hans kollaps er både rystende og totalt uventet. Vi sender de kærligste hilsner til Jan med ønskerne om snarlig bedring, ligesom vores varmeste tanker går til Jans hustru, Dorte Hjertstedt Boye, og parrets børn samt til Jan Boyes nærmeste familie i øvrigt, siger DHF's generalsekretær Morten Stig Christensen.

Også Dansk Håndbold Forbunds politiske bagland er i chok.

- Alle i DHF's bestyrelse er dybt rystet over at erfare, at vores formand er indlagt på Rigshospitalet, siger DHF's næstformand Per Bertelsen.

- Tidligere på ugen stod Jan Boye i spidsen for et bestyrelsesmøde, hvor der blev fulgt op på den nye linje, han har implementeret i Dansk Håndbold Forbund - et arbejde, vi i fællesskab er kommet rigtigt godt i gang med. Fra bestyrelsen sender vi alle vores varmeste tanker til Jan og til hans familie med de bedste ønsker om, at han vil komme igennem sit sygdomsforløb så smertefrit som muligt, siger DHF's næstformand Per Bertelsen.

Oversigt

    Oversigt