I det fynske folks tjeneste

Odense ramt af stor øvelse

1 af 9

Tirsdag eftermiddag blev Odense ramt af en større beredskabs-øvelse.

Kl. 15.32 gik en beredskabsøvelse i gang i Odense Kommune, hvor der er sket en række fiktive ulykker rundt omkring i byen.

På Ørbækvej 100 er der anmeldt en brand i en bygning kl. 15.00. Og på Herluf Trolle Plejecenter, Herluf Trollesvej 100 er der anmeldt en brand i en bygning kl. 15.05

I Blangstedgård Børnehus, Stammen 2 er der anmeldt en brand i en bygning kl. 15.10. På Odense Slot, indgang M, Nørregade 36-38 er der anmeldt brand i en bygning kl. 15.15

I Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen på Tolderlundsvej 2 er der fundet et brev med noget pulver. Og på Snapindgården, Snapindvej 21 er der sket en eksplosion i kemikaliemodtagelsen.

Skal sikre at beredskab fungerer

- Formålet med dagen i dag er at sikre, at kommunens beredskab fungerer også når der er vanskelige vilkår som fx stormvej og andre krisesituationer, siger Peter Staunstrup, Beredskabschef i Odense Kommune.

- Det er væsentligt for os for at kunne løse vores opgaver i en krisesituation, at hele vores organisation fungerer. Det håber vi meget, vi kan sige den gør, når dagen i dag er overstået, siger Peter Staunstrup.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.