I det fynske folks tjeneste

Odense rykker finalen ind på Flakhaven

Fodboldfans kan se de danske kvinders finaleopgør mod hollænderne på storskærm på søndag

Når de danske kvinder efter planen banker Holland på søndag, kan odenseanerne følge hele kampen på storskærm på Flakhaven. Foto: Reuters/Scanpix

Odense Kommune fejrer fodboldkvindernes indtil videre flotte resultater og holder sammen med kvindefodboldklubben Odense Q fest på Flakhaven på søndag. Her vises finalen mod Holland, og som opvarmning spiller Odense Byråd lokalopgør mod kvinderne fra Odense Q.

- Sådan et arrangement på en finaledag kan være med til at give kvindefodbolden i Odense et løft. Og vi sætter fokus på, at en fodboldklub som Odense Q har tilbud både til eliten og bredden og til både børn og voksne. Derfor er det fedt at samle odenseanerne om denne kæmpe event, siger Ronnie Reifling, Cheftræner i Odense Q.

Dagens fodboldaktiviteter starter kl. 15.00, og arrangørerne lover, at der vil være noget både for børn og voksne.

Læs også Heltinde tvivlede på sig selv: - Ej, ikke straffe

- Det danske kvindelandshold skriver fodboldhistorie i de her dage og kan flot sætte kronen på værket med en finalesejr. Det er vi rigtig mange, der gerne vil bakke op om, siger Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel.

- Med søndagens arrangement kan vi sammen sende masser af god energi af sted og forhåbentlig sammen skabe endnu en fodboldfest i landsholdsregi, fortsætter han.

Selve kampen starter kl. 17.00, og det vil være muligt at købe drikkevarer på stedet.