I det fynske folks tjeneste

Odense sendte AaB ud af slutspillet

OIk er klar til semifinalen

De forsvarende sølvvindere fra AaB Ishockey blev fredag sendt ud af slutspillet, da Odense for fjerde gang slog nordjyderne. Herning og Rødovre lever fortsat.

De forsvarende sølvvindere fra AaB Ishockey blev fredag aften ekspederet ud af slutspillet. Det skete, da nordjyderne havde besøg af Odense, der vandt fredagens opgør med 4-2.

Sejren betød, at fynboerne nåede op på 4-1 i serien mellem de to mandskaber, og dermed blev Odense som det første hold klar til semifinalerne.

Intet er afgjort i de øvrige dueller. Herning var fra start opsatte på at revanchere sig mod Totempo HVIK fra Hvidovre, der forud for fredagens opgør på isen i Herning førte serien med 3-1. Allerede efter tre minutter stødte Sylvain Dufresne pucken i mål i sejren, der blev på 5-1. Dermed har midtjyderne fortsat en udmærket chance for at nå semifinalerne.

Rødovre, der vandt slutspillet, men foreløbig har skuffet i kampene mod Frederikshavn, fik ligesom Herning reduceret til 2-3 i serien efter fem kampe. Rødovre vandt hjemme med 2-1 over de nordjyske gæster.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.