Odense sørger for syvende Sønderjyske-nederlag i træk

På en propfyldt hjemmebane tildelte Odense Bulldogs nye klø til skadesramte Sønderjyske, der ikke fik scoret.

Sønderjyske er normalt ganske sejrsvante på isen, hvor det er blevet til fem mesterskaber de seneste ti år.

Men i denne sæson er historien en anden for holdet, der fredag tabte 0-4 til Odense Bulldogs, hvilket var det syvende nederlag i træk.

Sønderjyske har således ikke vundet siden 2-1-sejren over Hvidovre for præcis en måned siden.

Og selv om det denne gang ikke gik lige så galt som i den forrige kamp mod Odense, der endte 1-7, så var der ikke meget at glæde sig over for gæsterne.

Med sæsonrekord på lægterne på Odense Isstadion havde udeholdet rent faktisk flest skud på mål, men var totalt ineffektive mod en velspillende Robin Rahm i fynboernes mål.

Omvendt havde finnen Joni Myllikoski ikke en særligt god dag i den anden ende, og det resulterede i to Odense-mål i slutningen af første periode.

En stribe dumme udvisninger til hjemmeholdet gav sønderjyderne muligheden for et comeback i de midterste tyve minutter, men trods en fem-mod-tre-situation ville pucken ikke ind.

I stedet lukkede Odense kampen med yderligere to mål i slutningen af perioden.

Odense har omvendt vundet syv sejre i træk og rykker op på andenpladsen i ligaen, ligesom man har sikret sig en plads i pokalturneringen Final Four.