I det fynske folks tjeneste

Odense: Steen Møller mister sin kommunikationschef til Siemens

Foto: Yves Herman / Scanpix

Siemens Wind Power har ansat Jan Kristensen som ny kommunikationschef fra den 1. april med ansvar for den interne kommunikation, Public Affairs og kontakten til pressen.

Beskæftigelsesforvaltningen i Odense Kommune mister sin kommunikationschef, når Jan Kristensen fra den 1. april skifter jobbet i kommunen ud med en stilling som kommunikationschef i Siemens Wind Power.

Siemens' vindmølle-aktiviteter udskilles i forbindelse med den kommende fusion med spanske Gamesa fra Siemens A/S, og i den forbindelse er Jan Kristensen, der tidligere har været chefredaktør på Fyens Stiftstidende, ansat til at varetage ekstern og intern kommunikation for Siemens Wind Power i Danmark.

Jan Kristensen er journalist af uddannelse og har tidligere både siddet i ledelsesgruppen og været chefredaktør på Fyens Stiftstidende. Den nye kommunikationschef er 56 år og har også tidligere siddet i Pressenævnet i en årrække, ligesom han fortsat er censor ved to af de journalistiske uddannelser herhjemme.

- Jeg har været meget glad for mine år i Odense Kommune. Når det er sagt, er jeg samtidig stolt over at få denne mulighed for at arbejde med noget så vigtigt for vores miljø som vind og vedvarende energi i en af verdens største og mest innovative virksomheder på området. Det er en stor udfordring, som jeg glæder mig til at løfte, siger Jan Kristensen i en pressemeddelelse. 

Læs også Tidligere chefredaktør til Odense Kommune

Der er i alt 6.500 ansatte i Siemens Wind Power i Danmark - primært i Vejle, Brande og Aalborg, men også med en mindre produktion på Lindø.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.