Odense tager førstepladsen i mændenes ishockeyliga

Fynboerne overtager førstepladsen i Metal Ligaen efter at have vundet fire kampe på stribe.

Odense tog tirsdag førstepladsen i mændenes bedste ishockeyliga, Metal Ligaen, da holdet på hjemmebane slog Rungsted 4-2.

Herning har dog lige så mange point som Odense, men fynboerne tager førstepladsen.

Veteranen Morten Green bragte ellers udeholdet foran i første periode, men Odenses Dale Mitchell og Søren Nielsen scorede begge i anden periode og sørgede for en 2-1-føring til hjemmeholdet.

Mattias Persson var på pletten for Rungsted i tredje periode, men det samme var Mitchell og Nielsen igen for Odense, og dermed vandt fynboerne kampen 4-2 og fører nu Metal Ligaen.

I Aalborg var Sønderjyske på besøg, og udeholdet måtte rejse hjem med et nederlag på 2-5 i bagagen.

Esbjerg var værter for det suveræne bundhold fra Hvidovre, og endnu en gang måtte Hvidovre gå fra isen som tabere, da hjemmeholdet vandt 6-5.

Herlev Eagles ligger næstsidst i ligaen, men har fået vind i sejlene i de seneste kampe, og Herlev vandt sin tredje kamp i træk, da holdet slog Gentofte 3-0.

Der var også ishockey i Rødovre, hvor Frederikshavn var på besøg, og nordjyderne tog en overbevisende sejr på 6-2.