I det fynske folks tjeneste

Odense Teater har fået en ny chef

Michael Mansdotter

Michael Mansdotter

1 af 2

Det bliver den 46-årige skuespiller og teaterleder, Michael Mansdotter, der skal overtage chefstolen på Odense Teater efter Kasper Wilton.

Det annoncerede teatret fredag på et pressemøde.

Kasper Wilton fratræder formelt som chef for Odense Teater med udgangen af sæson 2009/2010, og Michael Mansdotter vil tiltræde 1. juli 2010.

Michael Mansdotter bliver ansat på en tidsbegrænset kontrakt med mulighed for forlængelse. Der var 19 ansøgere til stillingen som chef for Odense Teater.

Den nye chef er uddannet skuespiller på Skuespillerskolen ved Århus Teater i 1987, men debuterede allerede i 1984 som skuespiller i forestillingen "Sort/Hvid" på Dr. Dante.

Som skuespiller har han bl.a. medvirket i filmene "Walter og Carlo i Amerika" (1989)," Lad Isbjørnene Danse" (1990) og "Portland" (1996). Han blev leder af Limfjordsteatret i 1998, hvor han var frem til 2001, hvorefter han blev leder af Jomfru Ane Teatret i Aalborg.

Michael Mansdotter har sideløbende med sit lederskab videreuddannet sig, og han afsluttede i 2008 en Master i Offentlig Administration (MPA).

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.