I det fynske folks tjeneste

Odense Vandselskab certificeret

Fornem certificering af Odense Vandselskab

Odense Vandselskab er blevet certificeret efter hele fire standarder. I følge selskabet er det udtryk for at selskabet har godt styr på tingene.

Certificeringen betyder, at Odense Vandselskab nu kan dokumentere over for offentligheden, at de har styr på feks. miljøpåvirkningen af omgivelserne, kvaliteten af servicen over for kunderne, kvaliteten af produkterne og ikke mindst arbejdsmiljøet.

- Vi har med certificeringen fået et redskab, som i dagligdagen giver os et vældigt incitament - og krav - til hele tiden at arbejde med forbedringer, og certificeringerne har selvfølgelig også en stor signalværdi - både over for vores kunder og medarbejdere, siger selskabets direktør Anders Bækgaard. 

- Som forbruger har man nu har endnu større sikkerhed for den høje kvalitet af drikkevandet hver dag. Og for vores medarbejdere er standarderne et signal om, at vi i Odense Vandselskab passer godt på hinanden, tilføjer han.

Ifølge Anders Bækgaard er certificeringen resultatet af en bemærkelsesværdig indsats fra medarbejdernes side. Og han er ikke ene om at uddele ros. Også auditor Thorkil Johansen fra Det Norske Veritas, der har forestået certificeringerne, har lovord til Odense Vandselskab.

Norske Veritas auditerede Odense Vandselskab i december med det resultat, at selskabet kan bryste sig med certificering efter fire standarder: Kvalitetsstyring efter ISO 9001, Miljøledelse efter ISO 14001, Arbejdsmiljøledelse efter OHSAS 18001og Drikkevandssikkerhed efter standarden ISO 22000. 

Odense Vandselskab skal fremover auditeres hvert halve år for at kunne beholde certifikaterne.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.