Billeder viser mand starte brand i bagerbutik

Påsat brand: Kort før kl. 1 stod flammerne ud af bagerbutik på Faaborgvej i Odense

Det er med blødende hjerte jeg må informere om, at nogen / noget har brændt min forretning ned i nat.... Sådan lyder det på Dyrup Bagers facebook-side her mandag morgen. Bageren har til huse på Faaborgvej i Dyrup i det sydlige Odense.

TV 2/FYN har talt med indehaver Carsten Randrup. Han fortæller, at butikkens overvågningsbilleder viser, at der var nogen i butikken, før branden brød ud, men han er for chokeret til at udtale sig yderligere. Hos Fyns Politi bekræfter efterforskningsleder Henrik Justesen bagerens oplysninger

 - Vi kan se på overvågningsvideoen fra forretningen, at en mand kommer ind og sætter ild, siger Henrik Justesen til Ritzau.

Henrik Justesen kan på nuværende tidspunkt ikke sige, om der er forbindelse mellem den seneste brand og de mange andre brande i Odense.

- Vi efterforsker sagen, og jeg må sige, at alarmklokkerne ringer. Men det er for tidligt at sige, om der er sammenhæng mellem brandene, siger han.

Politiet vil gerne i kontakt med borgere, der har set noget usædvanligt i området i tiden op til og efter branden.

Branden har kun forårsaget materielle skader, men både forretning og bagerlokalet er ødelagt. Den blev anmeldt omkring kl. 0.50, hvor der kunne ses flammer hos bageren.

Oversigt

    Oversigt