Odenseansk fitnesscenter fristed for dopingbrugere

Fitness & Lifestyle i Odense har som et af de eneste træningscentre i landet ingen dopingkontrol. Det har gjort stedet til lidt af et tilløbsstykke.

Der er frivillig dopingkontrol i Danmark og den er de fleste træningscentre med på. Men ikke Fitness & Lifestyle i Odense, og det kontrolfrie træningssted er populært blandt folk, der tager steroider for at få større muskler.

- Det er der, alle dem, som tager steroider, går ind. Mange af dem, der træner i Fitness & Lifestyle, tager steroider, fortæller "Martin". Han har ønsket at være anonym, men er selv tidligere dopingbruger.  

På internette har det odenseanske træningscenter også fået ry for at være et yndet tilholdssted for folk, der gerne vil tage doping men ikke vil opdages.
På hjemmesiden www.bodyhouse.dk deles erfaringer om, hvor man kan træne i fred for dopingkontrol. Fitness og Lifestyle anbefales som det bedste træningscenter i Odense til det formål. Og snakken løber ikke kun på internettet.

- I Fitness & Lifestyle blir det snakket frit om steroider. Det er ikke noget, der foregår i krogene, man snakker om det midt i træningslokalet, fortæller "Martin".

Antidoping Danmark advarer kraftigt mod brug af doping for at opnå større muskler.

- Steroider er ikke lavet under behørig kontrol, og du ved ikke, hvad du får. Steroider kan blandt andet give åreforkalkninger og problemer i leveren, fortæller Jens Halkjær Kristensen, der er læge hos antidoping danmark.

Oversigt

    Oversigt