Morten Grunwald har kræft

Morten Grunwald, der er født på Fyn, er ramt af kræft. Han er født og uddannet i Odense.

Morten Grunwald, som har haft en lang karriere som instruktør og skuespiller, har lungekræft. Det oplyser han til Se og Hør.

- Jeg vil godt sige det - så der ikke er alle mulige hemmelighedskræmmerier om det - at jeg har lungekræft. Det er metastaser, der har spredt sig, siger Morten Grunwald.

Morten Grunwald er født i Odense har blandt andet læst til skuespiller på Odense Teater. Han er især folkelig kendt fra filmserien "Olsen Banden", hvor han spillede sammen med Poul Bundgaard og fynske Ove Sprogøe.

Morten Grunwald meldte for nylig fra til Nordisk Films "Olsen Banden"-arrangement i anledning af filmenes 50 års jubilæum.

Han forklarede til Ekstra Bladet, at han havde meldt fra til arrangementet på grund af sygdom. Han oplyser, at han har sagt nej til den kræftbehandling, som danske læger har tilbudt ham.

- Jeg har fået tilbudt strålebehandling, men det vil jeg ikke. Jeg er 83 år. Jeg ved ikke, om der er måneder eller længere, men så er det det. Jeg har haft et langt og godt liv, siger han til Se og Hør.

Morten Grunwald vil ikke kommentere sin sygdom yderligere til Ekstra Bladet.

Opdatering
Clock22. okt 2018, kl. 12:10
Overskriften er ændret

 

Oversigt

    Oversigt