Odeon åbner: Følg dronningen fra tømmerflåden

Når Odenses nye musik- og kulturhus officielt åbner fredag, bliver det med dronningen siddende på tilskuerrækkerne. Hun ankommer til byen med kongeskibet, og du kan følge med hos TV 2/FYN på alle platforme - endda fra en tømmerflåde.

Den ni dage lange åbningsfest for Odenses nye musik- og kulturhus, Odeon, kulminerer fredag med et stort gallashow i den nyindviede sal. Blandt gæsterne er Dronning Margrethe, som lægger til kaj i Odense Havn klokken 19 med kongeskibet Dannebrog. 

Hele dagen kan du følge det store åbningsarrangement live både på Facebook, tv2fyn.dk og i dit tv. Blandt andet kan du følge kongeskibet hele vejen ind gennem havnen fra en tømmerflåde, hvor TV 2/FYN's reporter Signe Ryge sammen med Odenses tidligere borgmester Anker Boye vil forsøge at følge dronningen i land og holde balancen på samme tid. 

- Jeg håber bare, at søgangen ikke bliver for voldsom. Men ellers satser jeg stærkt på, at Anker griber mig. Ellers må vi tage en lille svømmetur, det frisker vel det hele, siger Signe Ryge.

Tømmerflåden på billedet er ellers også vant til lidt af hvert til daglig. Normalt tilhører den nemlig Seden Strands lokale ølklub, De Tørre Halse, som bruger flåden som flydende klubhus. 

Følg med hele dagen

Men i morgen er De Tørre Halses tømmerflåde altså på vandet med et lidt andet formål. TV 2/FYN sender live fra gallashowet fra klokken 17.30 fredag. Vi følger dronningen i land på havnen, taler med gæster og arrangører i Odeon, og fra klokken 20 transmitterer vi hele det store gallashow med optrædener af blandt andre Bisse, Søs Fenger og Odense Symfoniorkester fra Store Sal i Odeon. 

Program på TV 2/FYN Nyhedskanalen: 

17.30 - 19.30: Live fra Odeon, Odense Havn og tømmerflåden med gæster, arrangører og dronningens ankomst med kongeskibet 

19.30 - 19.55: Regionale nyheder

19.55 - 20.00: Dronningen ankommer til Odeon

20.00 - 21.30: Gallashow i Store Sal i Odeon 

21.30 - 22.00: Gæster i TV 2/FYN's studie i Odeon 

OM ODEON

 

Oversigt

    Oversigt