Offer for hjemmerøveri gemte sig på loftet

Anders Kristian Pedersen fra Langeskov er stadig dybt påvirket dagen efter at han blev udsat for væbnet røveri og der blev skudt mod en rude i hans hjem i Langeskov.

- Det er trist at mennesker ikke tænker på andres liv, og det her er noget jeg kan gå og bære i lang tid inden jeg kommer af med det igen, siger en rystet Anders Kristian Pedersen.

De to røvere affyrede et skud med et oversavet jagtgevær mod Anders Kristian Pedersens rude mandag eftermiddag.

- Så er det bare frem med pengene råbte de. Jeg havde hævet feriepenge og havde en pung med 25-30.000 kroner, og da jeg mener mit liv er mere værd end pengene, gav jeg dem kontanterne, fortæller offeret fra Langeskov.

Men røverne ville have flere penge og råbte, at hun skulle komme med flere kontanter.

- Jeg havde ikke flere og derfor prøvede jeg at komme væk. Jeg rendte ind gennem køkken, stue, bryggers og op på loftet, hvor jeg var i nogenlunde sikkerhed, siger han.

Anders Kristian Pedersen gemte sig på loftet indtil han kunne høre røverne råbe "så er det tid til at komme væk, og det skal være nu".

- Jeg hørte bilen drøne væk, og herefter skyndte jeg mig ind til min nabo og ringede til politiet, siger Anders Kristian Pedersen.

Anders Kristian Pedersen lever af at være kogemester, men samtidig er han jæger med jagttegn.

- Jeg har et jagtgevær, men jeg er ikke den type der vil skyde et andet menneske. Så vil jeg jo få det dårligt resten af mit liv, og det gider jeg ikke tænke på, siger en berørt Anders Kristian Pedersen.

Oversigt

    Oversigt