Offer og gerningsmand havde uoverensstemmelser

Den 39-årige anholdte i drabssag fra Bolbro bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 19.00.

Der var uoverensstemmelser mellem den 39-årige mand, der tidligt i morges meldte sig selv, og den 35-årige mand, han havde stukket, oplyser Fyns Politi.

- Efterforskningen har vist, at der formentlig har været nogle uoverensstemmelser mellem dræbte og gerningsmanden, men hvad det videre bunder i, kan jeg ikke komme ind på, siger efterforskningsleder Jack Liedecke.

Der har været spekuleret i, at den dræbte og gerningsmanden er en del af misbrugsmiljøet, men der er ikke noget der tyder på, siger Jack Liedecke, efter at politiet har undersøgt lejligheden, hvor drabet fandt sted.

- Det ser ud som om, at der er drukket lidt i nattens løb, men ikke noget ud over det sædvanlige, siger han.

Den anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 19.00 i retten i Odense. Det bliver for lukkede døre, hvis det står til politiet:

- Vi har uklarhed over hvem, og hvor mange, der har været til stede i lejligheden under drabet. Og har der været flere til stede, som vi ikke har talt med, skal de ikke kunne læse en forklaring i pressen om, hvad der er sket i lejligheden, svarer Jack Liedecke på spørgsmålet om, hvorfor der ønskes lukkede døre.

Oversigt

    Oversigt