I det fynske folks tjeneste

Officielt: GOG-træner skal træne damehold på Falster

00:15

Video: TV 2 Sport

Jakob Larsen skal fra efter sommerferien træne dameholdet i Nykøbing Falster Håndbold, der tæller flere landsholdsspillere.

GOG-træner Jakob Larsen har fået nyt job. Han er netop blevet præsenteret som ny træner for dameholdet i Nykøbing Falster Håndbold, hvor han skal starte, når han stopper i GOG til sommer.

Jakob Larsen, der har været i GOG i 15 år - både som spiller og træner - afløser Niels Agesen, der ikke længere kan få familielivet til at hænge sammen i rollen som træner, da han bor i Holstebro.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af den her familie. Der er gang i den hernede, siger Jakob Larsen.

GOG-træneren meddelte i november, at han stopper efter 15 år i den sydfynske håndboldklub.

Fra konkurs til DM-bronze

Klubben vandt DM-bronze i forrige sæson, hvor den også nåede finalen i pokalturneringen, og Jakob Larsen har spillet en væsentlig rolle i at genskabe GOG som en storklub i dansk herrehåndbold efter konkursen i 2010. 

Læs også DM-bronze og katastrofestart: Sådan gik det Jakob Larsen i 2016

Da Jakob Larsen annoncerede sit farvel til Gudme-klubben, var det efter en katastrofal start på den nuværende sæson. I de første otte kampe indkasserede GOG fem nederlag. Efter GOG-trænerens udmelding har klubben dog fået rettet op.

I Nykøbing Falster Håndbold har man ambitioner om at spille med om medaljer i dameligaen med spillere som Kristina Kristiansen og den svenske landsholdsspiller Nathalie Hagman i truppen.

- Holdet har potentiale til at nå meget langt, og jeg tror, vi kan udvikle det her sammen over de næste par år, siger klubbens kommende cheftræner. 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.