I det fynske folks tjeneste

Ofre skudt i hovedet

01:48

1 af 2

Den 38-årige kvinde og 6-årige pige, som torsdag mistede livet i en familietragedie, blev skudt i hovedet. Dernæst skød den 38-årige mand også sig selv i hovedet.

Hele fredag har retsmedicinere været i gang med at obducere de tre personer, som torsdag mistede livet, da en 38-årig mand først skød sin ekskone og deres 6-årige datter, inden han også tog livet af sig selv.

Nu viser obduktionen altså, at de alle er dræbt af skud i hovedet.

- Han har lovligt kunnet være i besiddelse af våben, og undersøgelserne viser, at det er en salonriffel med kaliber 22, siger drabschef, Henrik Justesen.

Politiet er ikke kommet den 38-åriges motiv nærmere, men indtil nu tyder efterforskningen på, at "motivet skal søges i forbindelse med ophør af samlivet", skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Tragedien skete torsdag eftermiddag i et parcelhus i Otterup på Nordfyn. Den 38-årige kvinde havde også en 14-årig dreng, som ikke var hjemme da tragedien skete.

- Han er i øjeblikket hos sin mormor, og så finder man ud af med kommunen, hvad der skal ske med den 14-årige dreng. Men han er i trygge hænder ved mormor og en søster til afdøde, siger Henrik Justesen.

Ved du noget? Så send os et tip