OIK færdig

Med en sejr på 2 - 1 slukkede Esbjerg lyset for OIK søndag eftermiddag. Vestjysk effektivitet afgjorde sagen.

Esbjerg dominerede første periode med konstant farligt kontraspil, som gav mange chancer, mens OIK virkede mere flagrende.

Midt i perioden kom Esbjerg foran på et mål af B. J. Abel.

I anden periode var der mere bid i OIK, men der skulle udvisning af to esbergensere til for at OIK kunne udligne i det syvende minut ved Henrik Blomquist.

Tredie periode blev en intens affære med adskillige gode chancer til begge hold og en del udvisninger.

Steve Rymsha, Esbjerg, afgjorde sagen med en scoring i det 12. minut, mens OIKs Maska var udvist.

Esbjerg var mod kampens slutning tæt på at gøre sejren endnu større, og sejren må betegnes som fortjent.

Dermed er Esbjerg videre i semifinalen med fire sejre ud af syv over OIK, mens OIKs sæson er slut for denne gang.