OIK gled let videre til semifinalen

Med en 6-2 sejr over Herlev er Odense sikre på en semifinale-plads i ishockey-slutspillet. Nu er spørgsmålet så bare, hvem klubben skal møde. Det afgør OIK og Frederikshavn i deres indbyrdes opgør fredag.

-

Det afgør OIK og Frederikshavn i deres indbyrdes opgør fredag. Modstanderen i fredagens kamp kan enten blive DM-favoritterne fra Rungsted eller Herning.

\"Vi går klart efter at vinde over Herlev i aften og på fredag over Frederikshavn. Rungsted er det absolut stærkeste hold i Danmark, så dem vil vi ikke møde\", siger manager Mikael Skovgårds til TV 2 /Fyn.

Henrik Lundin scorede første periodes to mål, mens Jens Hellsten, Torben Benjaminsen, Jens Hellsten igen og sidst Curt Regnier øgede føringen til 6-0 i anden periode.

Johan Marklund reducerede til 1-6 for Herlev i tredje periode, mens Mads True pyntede en smule på Herlevs nederlag med kampens sidste scoring.