OIK i målorgie

Ishockeydrengene fra Odense startede med et brag og bragte sig foran med 6-0 på udebane mod Herlev i går. Føringen skrumpede dog, da Sjællænderne vågnede midt i 2. periode.

Mads True bragte allerede efter cirka to minutter fynboerne i spidsen. Derefter blev et sublimt spil i offensiv zone ifølge OIKs hjemmeside belønnet med hurtige scoringer til både 2, 3 og 4-0. Med den føring kunne spillerne forlade isen efter 1. periode.

Og målorgiet fortsatte lige efter pausen. Her blev først til hattrick fra Julian Jakobsen, dernæst en scoring fra Scott Matzka, og fynboernes føring var øget til 6-0.

Så vågnede hjemmeholdet endelig og fik sat et par scoringer ind, inden 2. periode blev fløjtet af. Med to sjællandske scoringer mere i 3. periode var det fynboernes tur til at stramme nettet, og i slutningen af perioden kunne udeholdet sende pucken mod et tomt net til slutresultatet 7-4.