OIK tabte bronzen

Frederikshavn sluttede fredag ishockeysæsonen af med bronzemedaljer om halsen. Nordjyderne vandt 4-1 over Odense, og med sejr i tirsdagens første bronzeopgør, var medaljerne en realitet, da bronzeserien spilles bedst af tre kampe.

-

1747 tilskuere var mødt op på Odense Isstadion med håbet om, at hjemmeholdet kunne tvinge en ekstra kamp om medaljerne frem med en sejr.

Det håb forsvandt dog hurtigt, da Fredrikshavns Christian Schioldan og Thomas Reinert med hver en scorig i første periode gav gæsterne en drømmestart.

Odenses Brett Larsson gav ny spænding i kampen med reduceringen til 1-2 i anden periode, men bare to minutter senere øgede Radim Piroutek til 3-1 for Frederikshavn, og så var hjemmeholdet i knæ.

Det blev der ikke ændret på, og Bent Christensen sluttede kampen af kort før tid med scoringen til slutresultatet.