OIK tabte til Herning

Det lykkedes ikke for Odense Ichockey Klub at besejre Herning i den anden af de fem semifinalekampe.

-

Herning var på hjemmebane og vandt 7-2, Det var først og fremmest i kraft af en fantastisk tredje periode, at de forsvarende danske mestre fik udlignet gæsternes semifinale-føring.

1-1 i første periode og en målløs anden periode lagde nemlig op til en tæt afgørelse på kampen, men hjemmeholdet vandt tredje periode 6-1 efter to mål af Martin Pyndt og en enkelt scoring af Sergej Senins, Todd Bjorkstrand, Kasper Degn og Mikko Suvanto.

Kristian Lodberg reducerede for Odense ved stillingen 3-1, men så slukkede Martin Pyndt lyset for Odense med sin anden scoring.

Der spilles bedst af fem kampe i semifinalerne og stillingen er 1-1, inden OIK tager imod Herning på hjemmebane på fredag.