I det fynske folks tjeneste

OKS lufter planer om Kulturcenter

OKS holder informationsmøde om deres planer torsdag aften kl. 19.00

Fodboldklubben OKS løfter torsdag aften sløret for en ambitiøs plan om at etablere et Idræts - og Kulturcenter på Østerbæksvej i Odense. Planerne til 90 millioner kroner skal give klubben tiltrængt ny plads.

Beboerne i området er torsdag aften inviteret til informationsmøde, hvor OKS sammen med By- og Kulturforvaltningens rådmand Anker Boye(S), vil præsentere sine planer om at erstatte det nuværende klubhus med et stort Idræts- og Kulturhus på næsten 1800 kvadratmeter. Planen er at OKS fremover skal være det lokale kultur- og idrætscenter med sportsaktivitetere, forsamlingshus, fitness og plads til fx musik- og computerbrugere.

Centeret skal ligge der hvor det nuværende klubhus i dag er placeret, og skal blandt andet bestå af en hal, en underjordisk hal og en kunststofbane ovenpå den underjordiske hal. Prisen bliver i nærheden af 90 millioner kroner.

I følge OKS, så har en investor givet tilsagn om at finansiere for 60 millioner kroner under den forudsætning, at investeringen kan blive forrentet gennem udlån af de nye baner og lokaler til foreninger og skoler i lokalområdet.

Klubben mangler dog stadig at finde 30 millioner kroner og at sikre sig en anvendelse af de faciliteter, der kan forrente investeringen fra investoren.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.