I det fynske folks tjeneste

Oktobervejr til fynboerne

Det fynske feriefolk kan se frem til en kølig dag med vind og byger, og det oktoberlignende vejr kommer mindst til at vare ugen ud, spår meterologerne.

Det fynske feriefolk kan se frem til en kølig dag med byger og vind op til kuling, og vi kan godt regne med, at det oktoberlignende vejr kommer til at vare mindst ugen ud, spår meterologerne.

Solen vil dog titte frem i dagens første timer, men i løbet af dagen vil vinden tiltage - og blive jævn til hård. Ved kysterne op til kuling.

- Oveni den kraftige vind vil der komme en del regn og byger, så det vil føles koldt, selvom temperaturerne ikke er så lave igen. Det vil føles som et rigtigt oktobervejr, siger vagthavende meterolog Jesper Eriksen fra DMI.

Resten af ugen vil det ustadige vejr med både regn og vind fortsætte. Temperaturerne vil være helt nede på 15 og højest oppe på 20 grader, men der vil dog også være perioder med sol.

- Vi ser tit, at en ustadig vejrtype, som den vi har nu, varer mindst syv til ti døgn. Det er ikke hverdagskost i juli, men det er for tidligt at vinke farvel til det gode sommervejr, siger Jesper Eriksen.

Ved du noget? Så send os et tip