I det fynske folks tjeneste

OL-helt hjem til Odense

OIK\'s lettiske spiller Alexander Macijevski måtte tirsdag nat dansk tid vinke farvel til drømmene om at gå videre i OL-turneringen i ishockey. Letland skulle vinde over Tyskland for at få førstepladsen i puljen og dermed billetten videre til slutspillet med de tunge nationer Sverige, Tjekkiet, USA, Rusland, Finland og Canada, der alle er direkte kvalificerede.

-

OIK\'s lettiske spiller Alexander Macijevski måtte tirsdag nat dansk tid vinke farvel til drømmene om at gå videre i OL-turneringen i ishockey.
Letland skulle vinde over Tyskland for at få førstepladsen i puljen og dermed billetten videre til slutspillet med de tunge nationer Sverige, Tjekkiet, USA, Rusland, Finland og Canada, der alle er direkte kvalificerede.


Tyskland vandt
Men Tyskland ville det anderledes og vandt kampen 4-1. Tyskerne fik dermed maksimumpoint i gruppen - seks points for tre kampe - mens Letland måtte nøjes med tre points.
Tyskernes ene mål kom efter en direkte frispilning fra en lettisk back, og Letland var i det hele taget ikke så skarpt et mandskab som mod Slovakiet mandag nat.


Macijevski hjem
OIK-manager Michael Skovgaards udtrykte allerede mandag et lille håb om, at Letland ikke ville slå tyskerne.
Det havde nemlig betydet, at OIK skulle undvære sin glimrende angriber Alexander Macijevski i de sidste vigtige kampe, inden kvartfinalespillet starter i marts.
Odense ligger nummer to og skal bare have en sejr i de sidste tre kampe for at bevare den placering.
Med Macijevski på banen skulle det ikke blive en uoverkommelig opgave.
Odense spiller næste kamp på hjemmebane mod bundholdet Aalborg den 21. februar.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.