I det fynske folks tjeneste

Olie-rigmand tjener på luksusbiler

Torben Østergaard-Nielsen, er medejer af Selected Car Leasing, der tjener pænt på udlejning af luksusbiler.

Mens Torben Østergaard-Nielsen taber millioner på rederidrift, går det bedre med leasing af luksusbiler og aktieinvesteringer.

Mens Middelfart-rigmanden Torben Østergaard-Nielsen slås med afmatningen i den globale skibsfart, er der mere fart over indtjeningen i Østergaards bil- og aktieforretninger.

Det viser regnskabet fra Selected Car Leasing, som Torben Østergaard-Nielsens holdingselskab ejer 50 procent af.

Selskabet, der leaser luksusbiler ud fra et nytopført domicil ved motorvej E20, gav sidste år et overskud før skat på knap seks millioner kroner - en forbedring på to millioner kroner i forhold til 2015.

Selskabet indgår i Selected Car Group, der også indeholder Selected Car Collection - Torben Østergaard-Nielsens bilsamling - og Selected Car Investment, der sælger luksusbiler.

Bilaktiviteterne er samlet i en del af Torben Østergaard-Nielsens holdingselskab under navnet Selfinvest Family Group, der blev etableret i 2015 og også forvalter familiens investeringsforretning.

Ifølge de netop offentliggjorte regnskabstal for Selfinvest var investeringsafkastet sidste regnskabsår det bedste nogensinde.

- I forhold til den valgte risikoprofil var merafkastet på fire procent, og det endda i et vanskeligt marked med engelsk Brexit og Trumps tiltræden i USA, hedder det i pressemeddelelsen fra Selfinvest.

Desuden har selskabet foretaget alternative investeringer i private investeringsselskaber og ejendomme.

Blandt andet er der sammen med Bjert Invest investeret i et finanshus i Design City Kolding.

Investerngen i det nye hus bliver på 7000 kvadratmeter, som allerede er lejet ud, er på et større trecifret millionbeløb. 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.