Olie-rigmand tjener på luksusbiler

Mens Torben Østergaard-Nielsen taber millioner på rederidrift, går det bedre med leasing af luksusbiler og aktieinvesteringer.

Mens Middelfart-rigmanden Torben Østergaard-Nielsen slås med afmatningen i den globale skibsfart, er der mere fart over indtjeningen i Østergaards bil- og aktieforretninger.

Det viser regnskabet fra Selected Car Leasing, som Torben Østergaard-Nielsens holdingselskab ejer 50 procent af.

Selskabet, der leaser luksusbiler ud fra et nytopført domicil ved motorvej E20, gav sidste år et overskud før skat på knap seks millioner kroner - en forbedring på to millioner kroner i forhold til 2015.

Selskabet indgår i Selected Car Group, der også indeholder Selected Car Collection - Torben Østergaard-Nielsens bilsamling - og Selected Car Investment, der sælger luksusbiler.

Bilaktiviteterne er samlet i en del af Torben Østergaard-Nielsens holdingselskab under navnet Selfinvest Family Group, der blev etableret i 2015 og også forvalter familiens investeringsforretning.

Ifølge de netop offentliggjorte regnskabstal for Selfinvest var investeringsafkastet sidste regnskabsår det bedste nogensinde.

- I forhold til den valgte risikoprofil var merafkastet på fire procent, og det endda i et vanskeligt marked med engelsk Brexit og Trumps tiltræden i USA, hedder det i pressemeddelelsen fra Selfinvest.

Desuden har selskabet foretaget alternative investeringer i private investeringsselskaber og ejendomme.

Blandt andet er der sammen med Bjert Invest investeret i et finanshus i Design City Kolding.

Investerngen i det nye hus bliver på 7000 kvadratmeter, som allerede er lejet ud, er på et større trecifret millionbeløb. 

Oversigt

    Oversigt