I det fynske folks tjeneste

Olsen: Ja, Peter og Eric fik særbehandling

Peter Utaka og Eric Djemba-Djemba fik friere tøjler til træning og blev behandlet anderledes end de øvrige spillere i OB-truppen. Det erkender den fyrede OB-træner Lars Olsen.

Erik Djemba-Djemba og Peter Utaka fik særbehandling, fortæller Lars Olsen.

Olsen fortæller sin version af sagen i et interview med Tipsbladet.

Men samtidig fortæller ex-træneren, at det var med vilje, at træningen var individuelt skruet sammen.
- Træningskulturen i OB har bestemt ikke været dårlig. Vi har haft gode og dårlige dage på træningsbanen, men det har alle. Jeg erkender, at der har været forskelsbehandling af Eric Djemba-Djemba og Peter Utaka, og det har været helt bevidst fra min side, siger Lars Olsen til Tipsbladet.

Kort før fyringerne af Lars Olsen, assistenttræner Viggo Jensen og direktør Kim Brink klagede rutinerede Thomas Helveg over den manglende disciplin til træning, men Lars Olsen forsvarer sine lidt utraditionelle metoder.
- Jeg er som træner ansat til at skaffe resultater, og det gør jeg netop ved at behandle spillerne forskelligt. Nogen skal stryges med hårene, og andre skal have et spark bagi.

Han fortæller, at Utaka og Djemba-Dejmna skulle behandles anderledes.
- Jeg så, hvordan jeg kunne få de bedste præstationer fra Djemba-Djemba og Utaka, som kommer fra en anden fodboldkultur. De har en anden tilgang til det og skal først og fremmest præstere om søndagen.