Olsen kræver hurtighed og bredde

OB-træner Lars Olsen har store ambitioner for den kommende sæson, og det kræver en bredere trup med mere hurtighed, siger han.

Hvis fodboldklubben OB skal tage det sidste skridt og forbedre den netop afsluttede sæsons andenplads i SAS Ligaen, så kræver det ændringer i den nuværende trup, mener træner Lars Olsen.

- Vi kigger efter spillere til alle tre kæder. Bagkæden er oppe i årene. Og jeg mener, at vi skal have en bredere trup, hvis vi skal spille mange kampe hen over efteråret. Vi skal være 22-23 mand i truppen. Rutine og fysik har vi masser af. Derimod kunne jeg godt bruge lidt mere hurtighed til truppen, siger Lars Olsen til Ekstra Bladet.

Træneren har fokus rettet mod internationale meritter, hvor afløseren for Uefa Cuppen, Europa League, er et stort mål for Lars Olsen. Men også den hjemlige SAS Liga kræver fuld fokus og en forbedret trup.

- Efter sølvmedaljerne vil mange sikkert blive skuffede, hvis vi ikke vinder guld. Ja, vi kan vel nærmest kun skuffe. Men vi må også være realistiske og erkende, at konkurrencen er knivskarp. I sidste sæson underpræsterede FC Midtjylland og AaB, og vi kan ikke alle slutte som nummer et, siger Lars Olsen.

Oversigt

    Oversigt