Olsen udtager ung OB'er til Italien-kamp

Morten Olsen har udtaget OB's Emil Larsen på grund af skadesproblemer i truppen forud for tirsdagens landskamp i Milano.

Emil Larsen er blevet indkaldt til det danske fodboldlandshold, der på tirsdag møder Italien på udebane i VM-kvalifikationen.

Landstræner Morten Olsen har udtaget den unge OB-spiller, da FC Københavns Nicolai Jørgensen ikke bliver klar til kampen i Milano. Samtidig døjer Dennis Rommedahl med hælproblemer.

- Vi kan komme i en situation, hvor vi mangler et kraftfuldt alternativ til vores fløje, og på baggrund af Emil Larsens seneste gode kampe for OB og hans indsats for U/21-landsholdet i Burgos i torsdags indkalder vi ham til A-landsholdstruppen, siger Morten Olsen til dbu.dk.

Emil Larsen var torsdag en del af det danske U/21-landshold, der tabte med 0-5 til Spanien i den første af to play-off-kampe, der gælder en plads ved næste års U/21-EM.

De kommende dage bliver Emil Larsen rykket op i A-landsholdstruppen, der i øjeblikket kæmper for at sikre sig en plads ved VM i 2014.

Fredag spillede Danmark 1-1 på udebane mod Bulgarien, og senere i denne weekend flyver holdet videre til Milano i Italien for at forberede sig til opgøret mod topholdet i kvalifikationsgruppe B.

Italien topper gruppe B med syv point efter tre kampe, mens Danmark har to point - dog kun for to kampe.

Oversigt

    Oversigt