I det fynske folks tjeneste

Onyszko er nyresyg

Onyszko lider af en nyresygdom, der kan sende ham i dialyse resten af livet.

En alvorlig nyresygdom har tæret på den tidligere OB-målmand. Både fagligt og privat. Den tidligere OB-målmand er ved at affinde sig med sit livs største nederlag.

For halvanden måned siden fik han at vide, at han ikke får en ny nyre. Det skriver Sporten.dk

Den 36-årige målmand havde håbet, at han efter en alvorlig nyresygdom, kunne komme på ret kurs igen med en nyre fra sin far eller bror.

Men lægerne gav i stedet besked om at hverken faderen eller broderen er egnet som donorer. Nu ser Arek Onyszko i stedet fremad.

Arek Onyszko har nu måttet indstille sig på, at han skal gå i dialyse resten af livet, men han har endnu ikke opgivet kampen om at komme tilbage på fodboldbanen.

- Der er et glimt af håb om, at jeg vender tilbage. Lægen sagde, at det ville tillade mig at træne igen. Der er en risiko ved at spille, men jeg er klar til at tage hele ansvaret. Jeg ønsker virkelig at vende tilbage til fodbolden, og dette hindrer mig ikke i det, siger Arek Onyszko, der nu er på jagt efter en klub, der vil tage chancen.

Arek Onyszko har senest spillet for den polske klub Odra Wodzislaw. Sygdommen blev opdaget i forbindelse med et lægetjek, da Arek Onyszko ville skifte til en anden klub.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.