Onyszko forlænger kontrakten med OB

Arek Onyszko har i dag forlænget kontrakten med OB til den 30. juni 2010. Det er en 1-årig forlængelse af den nuværende aftale, der havde udløb den 30.juni 2009.

Arek Onyszko har siden sin ankomst fra Viborg i 2004 været en af SAS Ligaens mest markante målmandsprofiler med en række imponerende præstationer.

- Vi er glade for at have nået til enighed om en kontraktforlængelse med Arek Onyszko. Han er en central del af holdet, og vi anser ham som en af SAS Ligaens absolut bedste målmænd. Han har i hele sin periode som OB-spiller leveret præstationer, der har gjort vores forsvar til SAS Ligaens måske bedste, forklarer direktør i Odense Sport & Event Kim Brink i en meddelelse fra OB.

- Arek stiller høje krav til sig selv og sine omgivelser, en indstilling som holdet og trænerne respekterer og drager nytte af. Vi er glade for, at Arek er kommet over sig over sit sygdomsforløb med fuld styrke, og vi glæder os over at Arek i de kommende par år, er en del af en ekstremt kompetent og stærk målmandsduo i ham selv og Anders Lindegaard, forklarer direktør i Odense Sport & Event Kim Brink

Den polske målmand er glad for at have fået afklaring på den nærmeste fremtid:

- Jeg er glad for at have forlænget kontrakten med OB med yderligere et år. Jeg er utrolig glad for klubben, og jeg ser frem til at vinde flere titler med klubben i de kommende år. Jeg føler mig i god form, og min familie og jeg trives rigtig godt i Odense både på og uden for banen. Nu har jeg fået afklaret, hvor jeg skal spille de to kommende sæsoner, hvilket giver ro til at fokusere 100 % på de opgaver der venter, fortæller Arek Onyszko.

Arek Onyszko er 34 år, og har optrådt 177 gange for OB.

Oversigt

    Oversigt