Onyszko: Jeg bliver i OB

OB-målmand Arek Onyszko var tilbage mellem stængerne i 2-0-sejren over AC Horsens. Efter kampen forsikrede polakken, at han ikke er på vej væk fra klubben.

Én kamp på bænken. Det blev straffen for OB-målmand Arek Onyszko, der i skuffelse over OB's exit fra UEFA Cuppen brokkede sig højlydt i pressen over manglen på kvalificerede angribere i OB-truppen, skriver Ritzau.

Senere kaldte han sig selv en færdig mand i klubben, hvis han ikke øjeblikkeligt fik sin plads tilbage på holdet.

Søndag stod polakken så igen mellem stængerne på Fionia Park, hvor han holdt buret rent i 2-0-sejren over AC Horsens. Og efter kampen forsikrede han, at han ikke er på vej væk fra Fyn.

- Jeg har kontrakt til 2009, så jeg regner da med at spille i OB indtil da. Nu har jeg spillet i Danmark i ni år, og jeg har ingen planer om at rejse, sagde Onyszko, der forsøgte at lægge låg på balladen om hans person.
Blandt andet erklærede den store målmand sig misforstået i den del af pressen, der skrev, at han havde truet med at forlade OB, hvis han ikke var førstevalg søndag.

- Det var ikke ment som et ultimatum til klubben. Jeg sagde bare, at det var min fornemmelse, at hvis jeg ikke spillede mod Horsens, så ville jeg være færdig i OB, sagde Onyszko.

OB-træner Lars Olsen ville efter sejren over Horsens ikke sige, om han havde visket tavlen ren i forhold til sin målmand.

- Det er slut for mig udadtil. Jeg gider ikke diskutere med Arek Onyszko gennem pressen, sagde Olsen uden at uddybe, om Onyszkos udtalelser kan få yderligere konsekvenser.

Den polske målmand virkede til gengæld opsat på at slå en streg over det passerede.

- Jeg har snakket fornuftigt med Lars (Olsen, red.) og vil gerne kigge fremad. Han er min træner, og jeg accepterede, at han satte mig på bænken mod Esbjerg. Nu valgte han mig til holdet i dag, og det tror jeg ikke, han fortrød, sagde Onyszko, der uddelte ros til den enlige angriber Bengt Sæternes.

- Bengt spillede en god kamp, kæmper godt og scorer et mål. Det var vigtigt for os med en sejr over Horsens, sagde polakken.
 
Med sejren hænger OB på i toppen af SAS Ligaen, hvor fynboerne nu er på en fjerdeplads, fire point efter FC København på førstepladsen.

Oversigt

    Oversigt