I det fynske folks tjeneste

Onyszko skal prøvetræne i Plymouth

Arek Onyszko er måske på vej til England.

Arek Onyszko skal til prøvetræning i engelske Plymouth. Dermed er der udsigt til, at FC Midtjylland måske kan slippe ud af kontrakten med polakken før tid.

Arek Onyszko kan være på vej tilbage til topfodbold efter sin fyring i FC Midtjylland i efteråret. Polakken er inviteret til prøvetræning i den engelske klub Plymouth, som spiller i Championship Division, den næstbedste række.

- Jeg er glad for at få chancen, og jeg ser frem til at prøve noget nyt i udlandet. Jeg er meget opsat på, at det skal lykkes, siger Onyszko til B.T.

Også i FC Midtjylland håber man, at Plymouth får lyst til at hyre den 35-årige målmand. Så vil midtjyderne kunne slippe for fortsat at betale Arek Onyszko løn i henhold til den kontrakt, der løber frem til sommeren 2011.

- Jeg håber, at Arek finder en ny arbejdsgiver, både for hans og vores skyld, siger klubbens sportsdirektør Jens Ørgaard til B.T.

Ifølge avisen er Plymouth dog i økonomiske vanskeligheder, og det kan spænde ben for en kontrakt til den åbenmundede polak.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.