Onyszko vender hjem til Polen

Arek Onyszko har skrevet en seks måneder lang kontrakt med en polsk bundklub. Dermed er han fri af kontrakten med FC Midtjylland, der fyrede ham i efteråret.

Selv om det glippede med en kontrakt i engelske Plymouth, så er det alligevel lykkedes for den fyrede FC Midtjylland-målmand at finde sig en ny klub inden forårssæsonen.

Onyszko fortæller til sporten.dk, at han har skrevet kontrakt med Odra W, der befinder sig i bunden af den bedste polske fodboldrække.

- Jeg vil ud og gribe nogle bolde igen. Jeg har skrevet en seks måneders kontrakt med klubben, og hvis jeg gør det rigtigt godt, så kan jeg måske skrive en permanent kontrakt eller skifte til en anden klub, siger han.

Polakken vender dermed hjem til Polen efter mange succesrige sæsoner i dansk fodbold, hvor han både har spillet for Viborg, OB og senest FC Midtjylland, inden han blev fyret i efteråret på grund af sin bog "Fucking Polak".

- Jeg håber, at jeg i Danmark vil blive husket for min succes på fodboldbanen og ikke småting, som jeg skrev i min bog, siger Onyszko

Oversigt

    Oversigt