Opbakning - men ingen hjælp til Oregaard

Masser af opbakning, men ingen penge. Sådan er situationen for familien Benzon, der ejer husdyrparken Oregaard på Nordfyn. Familien skal skaffe 300.000 kroner inden søndag, ellers bliver 40 særlige og uerstattelige kvæg slagtet.

-

Masser af opbakning, men ingen penge. Sådan er situationen for familien Benzon, der ejer husdyrparken Oregaard på Nordfyn.

Familien skal skaffe 300.000 kroner inden søndag, ellers bliver 40 særlige og uerstattelige kvæg slagtet. Dyrene blev af økonomiske årsager tidligere på året solgt til en kreaturhandler til opfedning og slagtning - men Benzon-familien vil nu tilbagekøbe kvægene for at redde deres liv.

- Nu har vi i årtier forsøgt at bevare dyrene, så er det tragisk, at de skal gå til på den her måde, siger familieoverhovedet Gorm Benzon torsdag til TV 2/Fyn.  

Selvom familien har fået masser af henvendelser i form af foder og tilbud om græsning, er endnu ingen fonde eller privatpersoner trådt til for at redde kvægene af racerne Agersø og Rød Dansk Malkerace fra slagtning. 

Oversigt

    Oversigt