Opbakning til MC-demo fra hele landet

MC?ere fra hele landet vil søndag køre til Odense for at deltage i en demonstration mod voldtægten af en ung pige på et MC-træf i Odense.

11 fynske MC-klubber står bag demonstrationen, der skal give opbakning til offeret og vise at MC-miljøet tager kraftigt afstand fra forbrydelsen.

- Vi vil på denne måde understrege at vi absolut ikke tolererer overgreb som det der fandt sted til Fyns MC festival. Lad os vise pigen og ikke mindst gerningsmændene at de på ingen måde er glemt!, hedder det på Facebooksiden.

Og den opfordring bliver fulgt lige Vestjylland over Rødekro i Sønderjylland til Glostrup i hovedstadsområdet.

På gruppens facebook-side vælter støtteerklæringer ind fra hele landet, og de fynske MC-klubber forventer at mere end 300 motorcyklister vil deltage i demonstrationen, der starter klokken 14 og gør holdt i Kongens Have kl. 14.30.

Pigen blev 17. august voldtaget i forbindlese med Fyns MC-træf i Tusindårsskoven, hvor hun arbejdede i et madtelt. Hun blev overfaldet af to mænd, da hun forlod teltet på pladsen. Hun fik stoppet tøj i munden så hun ikke kunne skrige, og den ene mand holdt hende fast, mens den anden voldtog hende. Efterfølgende blev hun fundet bevidstløs i et krat ved grusvej.

Se Facebook-siden "Bikers against rape"

Oversigt

    Oversigt