Opbakning til OB-træner trods manglende resultater

OB præsterer ikke som forventet. Kun en sejr i otte kampe er det blevet til, men trænersædet brænder ikke under cheftræner Henrik Clausen.

Søndag led OB endnu et nederlag. Aab sejrede 2-1 over Fynboerne, der langt fra har levet op til egne ambitioner om at spille i toppen af SAS-ligaen og sikre sig en billet til Europa næste år.

Cheftræner Henrik Clausen erkender, at det ikke rigtig fungerer for tiden. Løsningen er, at løfte både det offensive og defensive spil.

- Der er gået for mange mål ind, det skal vi bare erkende, og fremadrettet skal vi finde det spil frem, som vi trods alt havde i starten af sæsonen, siger Henrik Clausen.

Når spillet ikke fungerer, bliver træneren ofte genstand for kritik, og træner Clausen er ingen undtagelse.

- Det er jo sådan branchen er. Når vi vinder, så får spillerne kreditten, og når vi taber er det min skyld. Det må jeg tage på mine skuldre. Der er jo ikke nogen magisk kugle, jeg lige kan smide på bordet og så løser det sig. Det er med at finde ud af, hvad der ikke har virket og så prøve at arbejde med de ting; både teknisk/taktisk, men selvfølgelig også på det mentale plan.

Den manglende pointhøst er foreløbig ikke faretruende for cheftræneren. OB har ingen planer om at udskifte nogen i det nuværende trænerteam.

- Absolut ikke. Der er fuldstændig opbakning til det arbejde Henrik Clausen og Thomas Helveg udfører, siger kommunikationsdirektør Peter Hørlüch.

Men souschef for sportsredaktionen hos Fyens Stiftstidende Leif Rasmussen mener, det hurtigt kan ændre sig.

- Min vurdering, uden jeg kan vide det selvfølgelig, er, at i de næste to kampe mod FCK og Brøndby, der skal der findes en sejr et eller andet sted. Ellers kan ledelsen blive presset til at træffe den beslutning som man gør i alle klubber; nemlig at fyre træneren.

Oversigt

    Oversigt