I det fynske folks tjeneste

Operation koster OB-anfører lang pause

Chris Sørensen skal hofteopereres og er formentlig ude resten foråret.OB går svækket ind til forårets kampe om medaljer i Superligaen.

Klubben må således undvære sin anfører, Chris Sørensen, i en længere periode, fordi han skal opereres i sin hofte på tirsdag.

Operationen skal skabe mere plads i hofteleddet, så en kapsel i leddet ikke længere kommer i klemme og skaber smerter. Han skal efterfølgende holde seks til otte ugers pause.

- Det er ærgerligt og synd for Chris Sørensen. Han er en vigtig spiller for os, og han har været en fast del af holdet i adskillige år, siger cheftræner Henrik Clausen.

Til lørdagskampen mod AaB havde Chris Sørensen plads på bænken. Henrik Clausen mener, at han har gode erstatningsmuligheder for den erfarne back.

 - Jeg synes, at vi har rigtig mange muligheder i truppen. Espen Ruud og Bernard Mendy er oplagte, men flere af vores øvrige forsvarsspillere kan også løse opgaven.Desuden har vi testet Bashkim Kadrii på pladsen i en træningskamp, og vi har dygtige talenter i vores U-trup, siger han.

I Chris Sørensens fravær er det besluttet, at Anders Møller Christensen overtager anførerbindet.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.