Opråb fra en mor: Mystisk mand i Mercedes

Mette Ertmann har anmeldt en mand efter en episode fredag eftermiddag, hvor manden holdt ind til siden og kommenterede Mette Ertmanns 8-årige datter.

På Facebook skriver Mette Ertmann, at hun skulle følge sin 8-årige datter og datterens veninde til noget skolefest fredag eftermiddag. 

På Skibhusvej var pigerne gået i forvejen, da en mand i en sort Mercedes holdt ind til siden og rullede vinduet ned. Mette Ertmann skyndte sig hen til pigerne: 

- En mand 35-40 udlandske af udseende kigger forvirret på mig, peget på min datter og siger så: er det din datter??? Ja svare jeg. Hvortil han svare. Hun ser godt nok lækker ud, skriver Mette Ertmann på sin Facebookside.

er det din datter??? Ja svare jeg. Hvortil han svare. Hun ser godt nok lækker ud,

Vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi bekræfter, at man har fået en anmeldelse i sagen.

- Men nøj, hvor vi savner et registreringsnummer i sådan en sag. Folk bliver selvfølgelig paf og glemmer den slags. Men hvis andre har oplevet noget lignende eller kender noget til noget, så er vi meget interesseret i at høre fra folk, siger Lars Thede. 

Her er Mette Ertmanns opråb!

"OPRÅB!!!!!! Til jer med børn i skibhus. Jeg har her for 30 min siden fulgt min datter på 8 år og hendes veninde til noget fest på deres skole. Da vi går ned af Skibhusvej, jeg et stykke efter pigerne, holder en sort Mercedes ind til siden ved dem. Jeg ser at vinduet bliver rullet ned og da jeg ikke kender bilen skynder jeg mig hen til tøserne. En mand 35-40 udlandske af udseende kigger forvirret på mig, peget på min datter og siger så: er det din datter??? Ja svare jeg. Hvortil han svare. Hun ser godt nok lækker ud. Jeg når desværre ikke se nummerpladen så er han væk igen.  ( det er anmeldt til politiet, som bad os være opmærksomme)"

Oversigt

    Oversigt