I det fynske folks tjeneste

Optimistisk Kent Nielsen før Horsens-kamp

OB's cheftræner Kent Nielsen forventer, at holdet følger op på mandagens sejr over FC Helsingør

Hvis holdet kan gentage nogle af de gode takter fra kampen mod FC Helsingør, er cheftræneren optimistisk før dagens kamp. Foto: Claus Fisker / Scanpix

Lørdag klokken 16 tager OB imod AC Horsens på EWII Park. Det er en kamp, hvor OB skal forsøge at følge op på mandagens sejr over FC Helsingør, og netop den kamp viste på flere punkter vejen for fynboerne, siger Kent Nielsen på klubbens hjemmeside.

 - Vi skal have succes med dele af det, vi også fik vist i Helsingør i vores bedste perioder. Der spillede vi med meget stor bevægelighed, hurtighed og direkthed. I første halvleg havde vi en halv times tid, hvor vi så meget stærke ud, og vi vil gerne have det samme frem igen, lyder det fra cheftræneren.

Han understreger dog, at AC Horsens er en helt anden type modstander end nordsjællænderne.

Læs også OB vinder 2-0 i Helsingør

 - Horsens har en meget fin og stram organisation, og de har en del spillere, der er fysisk stærke og som gerne vil udnytte det defensivt. Vi skal ikke forsøge at slås med dem, når vi selv har bolden, men komme fri af dem med opfindsomhed og hurtighed og få vores afslutninger derfra, forklarer Kent Nielsen.

Cheftræneren forudser, at de vil maksimalt udfordret defensivt i duelspillet

- Horsens spillede en meget fin kamp mod Lyngby, hvor de også fik spillet den godt rundt, og det skal vi være klar til, ligesom vi skal være gode til at forsvare mod indlæg, for de tager mange mand frem i feltet.