Ordbogen praler på livet løs

Ordbogen.com har haft et godt år 2015 og kan nu prale af et flot regnskab. Faktisk er det det hidtil bedste for den fynske virksomhed.

Det fynske it-firma Ordbogen, der er markedsførende inden for online ordbøger i Skandinavien, mener det er på tide at prale lidt af egne bedrifter. Ordbogens 2015-regnskab blev offentliggjort op til weekenden, og ifølge ledelsesberetningen er regnskabet ikke alene det hidtil bedste målt på omsætning og indtjening. Det var også ”på alle måder et ordbogsår”, hedder det.

-Vi er en entreprenant, forandringsparat og modig organisation, der møder udfordringer med en særlig energi, hedder det videre i ledelsesberetningen.

Årets overskud efter skat blev på 10,3 millioner kroner – en fremgang på 65 procent. Toplinjen – bruttofortjenesten - steg fra 28 til 32 millioner kroner.

Ordbogen vil i indeværende år investere massivt i udvikling. Det fynske firma, der beskæftiger, hvad der svarer til 46 heltidsansatte, er ledende på det danske marked for digitale undervisningsmidler, og man er netop nu ved at udvikle produkter til voksen- og efteruddannelse.

Desuden har ledelsen store og internationale forhåbninger til en helt ny sprogteknologi – et flowtool, der kan berige skriveprocesser.

Peder Revsbech, der er administrerende direktør, hos Ordbogen kan i øvrigt opleves fra DI-Fyns erhvervstræf den 11. maj, hvor han fortæller om Ordbogens arbejdsmetoder.

Oversigt

    Oversigt