Organiseret handel med narkotika: Fire med Black Army-tilknytning anholdt

Fire personer med tilknytning til banden Black Army blev onsdag anholdt i en større koordineret politiindsats. De fire - to kvinder og to mænd - er sigtet for handel med narkotika.

I en koordineret anholdelsesaktion har politiet onsdag anholdt fire personer for organiseret handel med narkotika.

De fire anholdte er en iransk kvinde, en dansk kvinde, en tyrkisk mand og en dansk mand. De anholdte er mellem 19 og 43 år, og alle fire har tilknytning til bandegrupperingen Black Army, hvoraf én af de anholdte er fuldgyldigt medlem.

Fyns Politi har siden sommeren 2016 efterforsket mod en personkreds, som har drevet en narkoforretning, hvor de har solgt hash og skunk til en stor skare på flere hundrede personer på Fyn.

Salget er foregået via telefonen på den måde, at bagmændene har rundsendt en SMS med tilbud på køb af hash og skunk til deres faste kunder.

Køberne har herefter fået leveret hashen ud til et forudbestemt mødested, hvor de har betalt og herefter fået udleveret hashen.

Tre af de fire anholdte bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Odense med krav om varetægtsfængsling.

De vil alle blive sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 191 ved at have forestået en organiseret og omfattende handel med narkotika.

Den danske kvinde er løsladt efter afhøring med sigtelse for handel med hash.

Oversigt

    Oversigt