OSE er uforstående overfor ulovlig støtte

Odense Sport & Event kan ikke genkende påstanden om, at de skulle have modtaget ulovlig støtte på 8,5 millioner kroner fra Odense Kommune.

Mandag aften skriver Odense Sport & Event i en pressemeddelelse, at man stiller sig undrende over for påstanden om, at de skulle have modtaget ulovlige støttekroner fra Odense Kommune.

Mandag kom det frem, at Odense Sport & Event har modtaget 8,5 millioner kroner i støtte fra Odense Kommune. Det er Odense Kommunens eget advokatfirma, Horten,  der mener, at Odense Kommune tilsyneladende har ydet en ulovlig eller delvist ulovlig støtte til driften af Arena Fyn, der er ejet af Odense Sport & Event, fra 2013 til 2017.

Men det billede genkender man ikke hos Odense Sport & Event. 

I en pressemeddelse fra OSE begrunder man tilskuddet fra Odense Kommune  med, at kommunen ikke havde bidraget nok til det indtægtsgrundlag, der var aftalt i forhold til Arena Fyn før 2013, hvorfor man indgik en aftale med Odense Kommune om at forlænge aftalen fra 2013 - 2017.

Derfor undrer det Odense Sport & Event, at kommunens jurister fire år senere finder ud af, at aftalen skulle være helt eller delvis ulovlig. 

- Odense Kommune forlængede den allerede eksisterende aftale med Arena Fyn. Derfor har vi på intet tidspunkt haft grund til at stille det mindste spørgsmål ved aftalen. Vi har nu bedt vores jurister gå i gang med at undersøge det nærmere, og så tager vi naturligvis en dialog med Odense Kommune, så vi forhåbentlig får en hurtig afklaring, siger Odense Sport & Events administrerende direktør Ole Bang i pressemeddelelsen.

Oversigt

    Oversigt