Øster Skerninge-Præst: Det er et rystet samfund

I Øster Skerninge håber befolkningen, at DNA-prøver snart vil fælde den sex-forbryder, der den 26. oktober forgreb sig på en 11-årig pige. Den lokale præst oplever et frygtsomt samfund.

LÆS OGSÅ: Gerningsmanden brugte strips

Der er gået næsten en måned, siden den 11-årige pige fra Øster Skerninge blev tvunget ind i en ældre, rød personbil, bundet med strips, kørt til en afsidesliggende vej og udsat for et seksuelt overgreb. På den måned, har det lille samfund ændret sig. Det fortæller den lokale præst til TV2/Fyn mandag.

Mistet uskylden

I Øster Skerninge plejede børnene at cykle til alt. Skole, kirke og fritidsinteresser. Det har ændret sig, fortæller Mads Davidsen, der er præst ved Øster Skerninge kirke. Han betegner byen som et samfund, der har mistet sin uskyld.

LÆS OGSÅ: DNA-profil på overgrebsmand offentliggjort.

- Nu kører forældrene børnene til alting. De er bange for, hvad der kan ske med deres børn, så det er en utryg tid her i Øster Skerninge, siger han.

Både han og byens borgere håber, at politiet snart finder den sex-forbryder, der formegentlig også har forgrebet sig på en lille pige fra Refsvindinge ved Nyborg.

VIDEO: Se interviewet med Mads Davidsen.

- Det gør folk utrygge at vide, at manden er på fri fod, så vi håber meget på, at de finder ham, udtaler præsten.

Oversigt

    Oversigt