Otte år til sydfynsk narkobagmand

Retten i Svendborg sætter punktum for optrævlingen af en sydfynsk narkosag om handel med amfetamin og hash.

Otte års fængsel lød straffen tirsdag over hovedforhandleren i en sydfynsk narkobande med hovedkvarter i Faaborg.

Den dømte 43-årige Morten Kiær Larsen tog betænkningstid til en anke af dommen.

Morten Kiær Larsen blev dømt for handel med 2,5 kilo amfetamin, to kilo hash samt mindre mængder heroin og kokain, oplyser anklager Anne Marie von Lowzow i Fyns Politi.

- Der var tale om en velorganiseret forretning med sælgere, der indbyrdes aftalte priser og udvekslede kunder til de forskellige narkotikatyper, som alle var at købe hos hovedforhandleren, siger anklageren.

Igennem det sidste par år er der gennemført straffesager i sagen mod omkring 20 personer, der er blevet idømt straffe på mellem et halvt og fem års fængsel.

Hovedmandens tidligere 21-årige kæreste blev idømt betinget fængsel i tre måneder for at modtage narkopenge, mens kæresten sad i varetægtsfængsel.

Han blev også fundet skyldig i afpresning og trusler over for en tidligere sælger og stofmisbruger, der blev truet med at få sine fingre klippet af og sine knæskaller skudt itu, hvis han ikke ville fortsætte med at sælge stoffer.

Ved den lejlighed havde hovedmanden medbragt et tæskehold bestående af Thomas Holm Nielsen og Sonny Kalmar Svendsen, som blev idømt halvandet og to års fængsel.

Oversigt

    Oversigt