Otte mål i Superligaopgør

Det var ikke mindre end vanvittigt, da Esbjerg og OB leverede fodboldunderholdning af højeste karat i eftermiddag i Esbjerg Idrætspark. 1-3. 3-3. 3-4 - og så slutresultatet 4-4.

-

1-3. 3-3. 3-4 - og så slutresultatet 4-4.

Humøret ændrede sig gang på gang i løbet af kun ti minutter i en forrygende anden halvleg.

Desværre var kun 2533 mødt op på den råkolde arena, så ledelsen i Esbjerg fB må glæde sig til, at ombygningen af byens stadion er færdig.

Spillerne på banen kan i hvert fald ikke gøre mere reklame for vestjysk superligafodbold, end de gjorde i kampen mod OB.

Esbjerg fik vendt et åbenlyst nederlag, da vestjyderne på hjemmebane ændrede OB\'s føring på 3-1 til 4-4.

Inden opgøret havde fynboerne kun hentet point i to af syv udekampe, og det var OB-spillerne fra starten af kampen opsatte på at forbedre.